Objavljeno: dec 09 2022 08:43

prodaja razradjenog biznisa

EUR

Objavljeno: dec 09 08:43
Pregleda: 82
Prodajem posao, fast food u radu. Radimo od 16.09.2021. , posao ide uzlaznom putanjom ali nedostatak vremena posvećenog lokalu, marketingu, novim ulaganjima. . . . sprečava dalji razvoj lokala. Lokal je na prometnom mestu, stalnih gostiju ima dosta, zadovoljni su i vraćaju se maltene svi koji su bili. Preferiramo naše domaće testo koje sami pravimo, imamo izuzetno raznovrstan meni. Lokal je opremljen u starinskom stilu što mu daje autentičnost i neki poseban duh. Iskreno ovaj stil je nešto što ljudi prepoznaju i ne bi bilo loše da neko nastavi u ovakvom ambijentu uz malu doradu i neko sitno ulaganje. Bašta se može napraviti ispred, bili su predati papiri i sve je dobijeno ali nije do kraja sprevedeno sa naše strane.
Za aparate u lokalu ako su potrebni bi se posebno dogovorili, dvoetažna pica peć, roštilj ravna ploča, palačinkara, manja friteza, 4 frižidera, mesilica za testo.
Sa vlasnikom lokala bi uradili zamenu ugovora o zakupu gde novi samo nastavlja. Troškovi nisu veliki ali finansijski deo je najbolje lično da pričamo.
Lakal bi najverovatnije radio do nove godine a posle bi samo novi nastavio dalje. Trebalo bi što pre uraditi predaju posla kako posao ne bi trpeo a pogotovo stalni gosti, i kako ne bi bilo dugačke pauze. Idu novogodišnji praznici tako da ima se vremena i za neko renoviranje ako je potrebno ili želite, taman za sezonu da se spremi.
Lokal ima 41m2 i pravouganog je oblika, ulaz ima na dve strane tako da nabavka i ulaz radnika ne mora da bude samo sa prednje strane.
Ako vas još nešto interesuje javite se.
HITNO, HITNO, HITNO! !!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
82

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija