Objavljeno: maj 07 2015 01:57

Vikend kuca od 113m2 u Irigu

EUR

Objavljeno: maj 07 01:57
Pregleda: 19


Real House Vam predstavlja prodaju vikend kuće u Irigu. Na odličnoj lokaciji prema Iriškom vencu, nedaleko od manastira Hopovo i vinarije Kovačević na oko 20km od Novog Sada.

Vikend kuća se nalazi na placu od 872m2, uvučena od puta. Stambene površine oko 65m2, a uknjižene površine sa terasom od 113m2.

Kuća je prizemna, sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje, kupatila sa ležećom kadom i spavaće sobe, iza kuće je velika terasa popločana kamenom, a ispod terase još jedna zasebna soba sa sanitarnim čvorom. Ispred kuće se nalazi veliki zidani roštilj – pečenjara te natkrivena garaža.

Kuća je u odličnom stanju, ubačena nova pvc stolarija, etažno grejanje na keljevu peć, sređen enterijer. Na placu se nalazi nekoliko četinara sa prednje strane te 100 mladnih sadnica aronije.

Kuća je komunalno opremljena gradkom vodom, trofaznom strujom, fiksnim telefonom, internetom, a prilaz je sa asfaltnog puta.

Kuća u Irigu može poslužiti kao idealna vikendica ili kuća za svakodnevno stanovanje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19
062/650-152

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija