Objavljeno: feb 18 2023 10:59

Kućica iz Mašte

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 18 10:59
Pregleda: 43
Kućica iz Mašte je potpuno zasebno, prostrano i intimno imanje u netaknutoj prirodi Vršačkih planina a na samo 90km od Beograda i 10km od centra Vršca. Nalazi se na šumskim stazama za šetnju, ima prelep pogled na Manastir Bogorodice Trojerucice, banatsku ravnicu, ušuškana među vinogradima u čuvenoj ruži vetrova vršačkog kraja.

Imanje ima prostrano dvorište koje krasi bazen, dečiju igraonicu, parking, fire-pit za uživanje pokraj vatre, zidani roštilj, malu vinsku salu za ručavanje, veliku terasu, voćnjak i pre svega mir i jedino zvuk ptica i manastirskih zvona. Kućicia je sagradjena sa blagoslovom igumana Nektarija i shodno tome je dekorisana prema okolini, duhovnom centru našeg manastira sa mnoštvom detalja.

Kućica ima tri nivoa, prvi deo u nivou donjeg dvorišta čini mini sala sa velikom kuhinjom i prostorom za ručavanje, iznad je terasa od 20 kvm sa dnevnim boravkom, kupatilom, trpezarijom kaminom i još jednom kuhinjom manjom. Iz dnevnog boravka se ide u podkrovlje gde se nalazi bračni krevet, trosed koji se razvlači jedan kutak za ljuljanje, električni kamin i klupa u nivou prozora odakle se pruža pogled na dvorište. Bazen poseduje sistem za regulaciju temperature vode (29 stepeni) tako da je moguće korišćenje od maja do kraja oktobra.

Gostima je na raspolaganju Wi-Fi internet i TV. Kuhinja je kompletno opremljena.

Cilj domaćina je da se odmorite od puta, prespavate i posle jutarnje kafe započnete mini-odmor pa je ovaj objekat jedinstven po tome što za boravke duže od 2 dana, objekat možete koristiti već dan pred dolaska (datuma kada ste bukirali) od 17:00 h bez dodatne doplate. Takođe objekat je jedinstven i po tome što je check-out do 17:00 na dan izlaska pa ne morate nigde žuriti! 🙂

Domaćin će vas srdačno dočekati i ako zatrebate pomoć pun je lepih predloga kako da upotpunite svoje vreme kako u Kučici tako i u okolini.

Dobro došli!

Cenovnik Novembar - April

Cena do 2 osobe - 70 €
Cena do 4 osobe - 100 €
Cena do 6 osoba - 120 €

Cenovnik Maj, Septembar i Oktobar

Cena do 2 osobe- 85 €
Cena do 4 osobe - 100 €
Cena do 6 osoba - 120 €

Cenovnik Jun - Avgust
Cena do 2 osobe - 100 €
Cena do 4 osobe - 120 €
Cena do 6 osoba - 135 €

(Deca do 18 godina ne plaćaju) (3+ noćenja - popust)

Informacije i rezervacije:
060 434 66 99
060 434 66 44
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
43

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija