Objavljeno: apr 24 2023 02:04

Izdajem vikendicu na samoj obali Dunava

EUR

/ dnevno
Objavljeno: apr 24 02:04
Pregleda: 62
Izdajem vikendicu na samoj obali Dunava, kod Apatina , u Specijalnom rezervatu prirode '' Gornje Podunavlje''.

Vikendica ima tri sobe na spratu(jedna sa francuskim ležajem i dve dvokrevetne sobe) i dva kupatila.

U prizemlju se nalazi kuhinja sa trpezarijom , dnevnim boravkom i ostavom. Iza vikendice se nalazi šupa i parking. Poseduje tri terase od kojih je jedna nad vodom. Vikendica ima tri televizora, muzičku liniju, ležaljke i još mnogo toga da Vam boravak učini prijatnim i komfornim. Opremljena je svim potrebnim inventarom za pripremu hrane. Pečenjara pruža mogućnost pripreme hrane na razlicite nacine: u kotlicu, na roštilju, ražnju ili na tanjirači.

U krugu od 3-5 km se nalaze čarde Brunai , Kupusinska, Štuka, restoran"Plava ruža" i gradsko kupalište.U blizini Apatina je banja "Junaković" sa otvorenim bazenima za decu i odrasle.

Pecaroši mogu da se oprobaju na Dunavu, ali i na obližnjim rukavcima i kanalima.

Vikendica je odlično mesto za porodični odmor, za pecaroše, ljubitelje prirode i šetnji. Nije namenjena za organizovanje većih žurki i proslava.

Kapacitet smeštaja je 6+1 ležaj. Cena do tri noćenja za kompletnu vikendicu je 100 evra po jednom danu (24 sata), a preko toga po dogovoru, u zavisnosti od broja osoba i broja dana.
Vikendica se izdaje za najmanje dva dana, tj. dva noćenja.

Za sve informacije pozvati Aleksandra na 063 31 32 73.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
62
+38163313273

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija