Objavljeno: okt 23 2022 03:36

Green Land – Zlatibor

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 23 03:36
Pregleda: 15
Green Land je atraktivni ukras divljeg, netaknutog dela planine Zlatibor. Ispod samog vrha Čigote, ovo imanje sa svoje tri savremene vikendice se najlakše opisuje kroz reč - raskoš. Do centra Zlatibora je potrebno samo nekoliko kilometara, putem travnatih pašnjaka i borove šume.

Kuće su kaskadno postavljeni u nizu. Svaka kuća ima svoje dvorište, dozu privatnosti pa se tako mogu i unajmiti pojedinačno. Ceo kompleks je savremeno opremljen a uprkos svojoj modernosti u odličnoj harmoniji sa tišinom prirode oko Vas. Jednako je tako pogodan i za grupne proslave gde Vam širina prostora i sadržaj objekta to čine ugodnijim.Tako se mogu organizovati devojačke večeri, team building, proslave rođendana i slavlja za najmlađe koji mogu da uživaju u slobodnoj igri u prirodi. Postoji i dečiji poligon za zabavu koji je sjajna aktivnost u toku sunčanih dana.

Kuće su dvospratne planinske sojenice luksuznog dizajna. Svaku kuću čine dnevni boravak, trpezarija i kuhinja - na donjem nivou, a odvojene spavaće sobe sa kupatilom i terasom na spratu. Spavaće sobe imaju po jedan bračni krevet, dok je u dnevnom boravku krevet na rasklapanje pogodan za dvoje. Enterijer je dinamičan, opremljen u potpunosti za Vaše uživanje. Ukupan spavaći kapacitet jednog apartmana je - 6.
U toku hladnijih dana, gosti mogu da uživaju u toploti kamina koji je samo plus na zimsku čaroliju.

Dobro došli!

Cenovnik

Najam kuće do 2 osobe - 80 €
Najam kuće do 4 osobe - 90 €
Najam kuće do 6 osoba - 100 €

Popust na 5+ noćenja - 10 %

Popust na 10+ noćenja:
2 osobe - 70€, 4 osobe - 80€, 6 osoba - 90€

Informacije i rezervacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija