Objavljeno: mar 28 2014 10:40

Konaciste ”Vila Selena” na Goliji

Din

Objavljeno: mar 28 10:40
Pregleda: 17
Seoski turizam u parku prirode Golija-Studenica

Selo Rudno smešteno je ispod planine Radočela ,između manastira Studenice i manastira Gradac,. U tom prelepom planinskom selu na 1100 mnv. ljubazno dočekuje i goste prima konačište”Vila Selena”.
U okolini sela mogu se videti i nekoliko manjih crkava iz doba Nemanjića.
Pored ovih građenih vednosti ,tu su i prirodne,pa treba napomenuti da je naš kraj izuzetno bogat bistrim izvorima i pijaćom vodom,čistim rekama sa pastrmkom i rečnim rakovima, šumskim voćem, lekovitim biljem,gljivama,divljači,ali naše najveće bogatstvo tog kraja su ljudi koji su dobronamerni,gostoprimljivi i uvek spremni na razgovor i dobru čašicu. Golija je sada naša najšumovitija planina, sa najvećim i najboljim šumskim kompleksima.
Ako ste smešteni kod nas, vrlo brzo možete obići Manastire Studenicu ,Gradac, Sopoćane ,Đurđeve stupove, Petrovu crkvu, Crnu reku, Pridvoricu, Savinu isposnicu,Žiču I stari grad Maglič.

Klima na Goliji pogodna je za lečenje bolesti krvi (anemija, leukopenija, trombocitopenija, maligna hemopatija) i hronično respiratornih oboljenja (astma , bronhitis, emfizem).Setnje kroz cistu prirodu na tako cudesnom vazduhu ucinice da se bolje osecate i izgledate,a samim tim i stvrno odmorite!
Naše konačište nudi tri objekata za izdavanje: apartmanski smeštaj u lepoj brvnari koja moze da primi do 6 gostiju ,apartman brvnara koja moze da primi do 4 osobe i tri dvokrevetne sobe koje se nalaze u staroj kuci koja je pravljena tridesetih godina proslog veka uz korišćenje kamina i TV. Svi gosti imaju mogućnost u konzumiranju domaće kuhinje i pića u našem objektu koji je uredjen u etno stilu, prijatnog enterijera koji se nalazi u okviru konačišta.


Tel.+381 65 3518644
+381 36 351864 +381 36 5437040

[email protected] www.vilaselena.com
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
17
0653518644

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija