Kompanijski oglas Objavljeno: jun 12 2015 12:45

ERVAMATIN LOSION ZA KOSU

Din

Objavljeno: jun 12 12:45
Pregleda: 15
ERVAMATIN LOSION ZA KOSU
Ervamatin losion je prirodni proizvod protiv opadanja i gubitka kose, peruti, seboreje, masne, slabe, tanke i proredjene kose ...

Hiljadama godina muškarci i žene su pokusavali da sprece opadanje, slab rast i potpuni gubitak kose. Kako kosa predstavlja simbol lepote, tako i njen gubitak vrlo često prouzrokuje estetske, medicinske, psihološke i socijalne probleme. Da bi se ovo sprečilo kosi je potrebna nega, posebno za one koji imaju genetske predispozicije ili već imaju problem peruti, seboreje vlasišta, preteranog lučenja masnoće, gubitka kose, alopecije (ćelavosti) kao i one sa slabom i tankom kosom.
Ervamatin power je kapilarni losion koji u svom sastavu ima mnoge fito komponente poznate svetskim ekspertima koji su dokazali da se njegovi sastojci mogu naći jedino u oblasti netaknute prirode Amazonije.
Ervamatin power losion je potpuno prirodni preparat, koji ne poseduje kontraindikacije, a izuzetno efikasno se bori sa ovim problemima i kod muškaraca i kod žena svih starosnih doba.
Sve biljke koje se koriste u njegovoj proizvodnji priznate su od strane CTFA (Udruženja proizvođača kozmetike, toaletnih sredstava i parfema) sa sedistem u Njujorku i prihvaćene su od strane SZO (Svetske zdravstvene organizacije).
Opis linka

GMZ Ervamatin doo

Ervamatin Power Losion najefikasnije sredstvo da zaustavi opadanje kose, i pospesi rast nove kose.
Pritom eliminise sve necistoce koje se nalaze na kosi.
Poseti stranicu naše prodavnice

Bulevar Mihaila Pupina 10E/48

0113139854

https://www.ervamatinsrbija.com

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Ervamatin Power Losion najefikasnije sredstvo da zaustavi opadanje kose, i pospesi rast nove kose.
Pritom eliminise sve necistoce koje se nalaze na kosi.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija