Objavljeno: okt 27 2021 03:28

Norveški radijator

Din

Objavljeno: okt 27 03:28
Pregleda: 11
Cena 8.300

NORVESKI RADIJATOR FS-826 / 2500W

Opis proizvoda:
PANELNA GREJALICA ( Radijator ) FG ELECTRONICS

Tip Konvektorska grejalica
Boja Bela
Sigurnosni sistemi Zaštita od pregrejavanja
Funkcije Promenjljiv termostat, 2 stepena snage
Ostale karakteristike Opcija postavljanja na zid, IPX4
Snaga 2500 W
Dimenzije 77×42(sa postoljem 50) x 10cm
Garancija 25 meseci

PANELNI RADIJATOR FG ELECTRONICS Vrhunski panelni radijator sa elektronskim termostatom. Namenjeni su grejanju svih vrsta stambenih i kancelariskih prostorija. Dizajnirani po najnovijoj tehnologiji. Montiraju se na zid pomocu nosaca koji je deo standardnog pakovanja a mogu stajati i na podu pomocu nogica tj tockica, koji se Gratis dobijaju uz panelni radijator.

-Naravno, svako grejno telo sa sobom nosi brojne mane i prednosti, naročito kada je u pitanju potrošnja energije i toplota koju oslobađaju. Sve veći broj ljudi u svojim prostorijama želi efikasno grejno telo koje neće zauzimati mnogo mesta, a koje će doneti uštedu na mesečnom nivou. Dobro procenjene navedene stavke će vam sigurno u tome još više pomoći.
-Iako rade na struju, za zagrevanje prostorije koriste strujanje vazduha i zakone fizike. Nečujni su i potpuno bezopasni u odnosu kvarcne grejalice, a ne ispuštaju nikakva isparenja. Lako postižu određenu temperaturu uz pomoć preciznog termostata sto omogucava veliku ustedu elektricne energije, zbog čega se ove Panelne grejalice posebno ističu.
-Imajući u vidu veličinu prostorije i vreme koje provodite u njoj, treba i da odaberete veličinu i efikasnost odabranog Panelne grejalice . Model FG-Electronics, sa jačinom od 2500W.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija