Objavljeno: jun 11 2013 10:48

Elektronska cigareta Joyetech eGo-C komplet

Din

Objavljeno: jun 11 10:48
Pregleda: 3
Uz svaki poručeni Joyetech eGo-C komplet poklon: bočica 10 ml tečnosti!

Jeyetech eGo-C elektronska cigareta je najnoviji proizvod kompanije Joyetech, svetskog lidera u proizvodnji e-cigareta. Ova unapređena verzija elektrosnke cigarete pruža isti kvalitet i pouzdanost na koju nas je eGo-T model navikao. Ukus je još bolji, a održavanje elektronske cigarete nikada nije bilo jednostavnije.

Unapređenje ovog modela elektrosnke cigarete se ogleda u sledećem:

eGo-C baterija ima indikator napunjenosti: kada se baterija isprazni na 50% kapaciteta belo led svetlo u prekidaču postaje svetlo plavo, a kada se spusti na 10% postaje modro plavo. Više Vam se ne može desiti da bez baterije ostanete iznenada, i po pravilu: kada je najpotrebnija!
eGo-C atomizer se sastoji iz 2 dela: tela (koji čine osnova i konus) i glave. Glava atomizera sadrži fitilj i grejač, koji su ovde izdvojeni u malu i lako izmenjivu jedinicu. Na taj način je do maksimuma pojednostavljeno korišćenje i održavanje atomizera, a sa druge strane: omogućena je i kasnija prilična ušteda, jer se po potrebi kupuju i zamenjuju samo glave.
Joyetech eGo-C komplet sadrži:

2 eGo-C baterije od 650mAh
2 eGo-C tela atomizera (tipa A)
5 glava za eGo-C atomizer(tipa A)
5 praznih tankova
USB punjač
Adapter za struju
Platnena torbica
Uputstvo
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0606644700

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija