Kompanijski oglas Objavljeno: maj 16 2017 02:28

DODACI ISHRANI SA ORGANSKIM HROMOM, KATEHINIMA I F

Din

Objavljeno: maj 16 02:28
Pregleda: 9
"Hromlipaza" deluje na sledeći način:
• stimuliše ugljene hidrate i podstiče stvaranje pozitivne energije za fizička opterećenja;
• smanjuje nivo šećera, holesterola i triglicerida u krvi;
• poboljšava rad digestivnog trakta i izbacivanje toksina iz organizma na račun prirodnih vlakana koji se nalaze u spirulini;
• neophodna je podrška srcu i sudovima, imunom sistemu;
• povećava psihičku i fizičku kondiciju, izdržljivost prilikom fizičkog opterećenja i uspostavlja emocionalni balans.

"Hromlipaza", koji pripada novoj liniji proizvoda koji nam pomaže da smanjimo težinu pomoću pojačavanja razgradnje ugljenih hidrata. U rezultatu ne samo da se smanjuje masna masa, nego se i pribavlja neophodna količina "kvalitetne" energije za treninge.
Ekstrakt momordice koji ulazi u sastav proizvoda pojačava proces prerade ugljenih hidrata i sprečava taloženje u obliku masti. Spirulina koja sadrži hrom i ekstrakt eleuterokoka pojačava onsovno dejstvo proizvoda. Spirulina sadrži supstance koje smanjuju nivo masti u krvi, holesterola i triglicerida. Vitamin B3 u kombinaciji s drugim jedinjenjima ima snažno lipido razgrađujuće dejstvo. Mikroelementi spiruline su antioksidanti, štite i učvršćuju zidove sudova i srčani mišić, što je veoma bitno za intenzivna fizička opterećenja. Spirulina je najbogatiji izvor belančevina, vitamina, mikroelemenata, i zato obezbeđuje neophodnu prehranu organizma u periodu složenih metaboličkih promena, koje su karakteristične za smanjenje težine i intezivne treninge. Osim povećanja procesa razmene u organizmu ekstrakt eleuterokoka ima tonirajuće dejstvo.
Opis linka

SIBIRSKO ZDRAVLJE

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija