Objavljeno: feb 09 2021 07:34

Šampon za suvu kosu

Din

Objavljeno: feb 09 07:34
Pregleda: 13
Sampon za suvu kosu od 500ml i 250ml

Karakteristike:

Suva kosa nastaje obično kada je lučenje lojnih žlezdi preslabo – ne luče dovoljno masti pa vlasi kose ostaju nepodmazane, usled loše ishrane, poremećaja hormona. Suva kosa je bez sjaja, oštećena je, krhka i tanka, vrhovi se lako lome i kao takva ona je dosta problematična za negu i oblikovanje frizure. Dlaka je po strukturi šuplja, međutim kada dođe do začepljenja i zatvori se dodvod kiseonika, kosa počinje da „Cveta”, što se u velikom broju slučajeva javlja kod osoba sa suvom kosom. Šampon sadrži ekstrakt kantariona, nevena i glicerin. Kantarion(hypericum perforatum) ima jako baktericidno i antivirusno dejstvo. Antiseptik je. Pospešuje lučenje lojnih žlezda. Leči ispucale krajeve kose. Ekstrakt nevena (calendula officinalis) poboljšava cirkulaciju, kvalitetno hrani kožu glave i kosu pa se samim tim sprečava njeno isušivanje – dehidratacija, pucanje, kidanje i cvetanje vlasi, daje kosi mekoću.

Dejstvo:

– smanjuje lomljenje

– vraća kosi potrebnu masnoću i vlažnost

– kosa postaje sjajna i lepršava

– koža postaje meka i glatka

– regeneriše

Nega:

Koristi se za pranje kose i tuširanje. Šampon je potrebno utrljati u kosu i kožu glave, ostaviti da deluje nekoliko minuta i isprati vodom. Zbog sadržaja ekstrakta kantariona preporučuje se osobama sa oštećenom i farbanom kosom. Šampon na bazi ekst. nevena i kantariona regeneriše suvu kosu i pruža joj normalan izgled, glatke, mekane i lepršave kose i nakon feniranja. Osobama koje imaju problem sa suvom kosom nije preporučljivo naglo sušenje kose i izbeljivanje jer to dodatno isušuje kosu, treba izbegavati izlaganje suncu i morskoj vodi, smanjiti broj pranja. Da bi kosa bila zdrava vrlo je bitno voditi računa o ishrani i unositi dovoljno vitamina i minerala.

Cena: 1. 500ml 459 din
2. 250ml 302 din
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija