Objavljeno: maj 07 2016 09:09

Torte od kartona

Objavljeno: maj 07 09:09
Pregleda: 33
Torte od kartona su sastavljene od kutijica, svaka kutijica predstavlja parce torte... Odlican su izbor za rodjendane u vrticima, krstenja, vencanja i sve ostale svecanosti gde zelite da ostavite licno pecat... Torte za svaku priliku mozete puniti slatkisima, porukama, nakitom... Raznim pokloncicima...Mozete je puniti sami ili je mi mozemo napuniti za Vas... Torta moze biti jednospratna ili moze da ima vise spratova, zavisi od toga za koliko osoba je namenjena... Mozete naruciti i dodatne parcice...
Mogu biti izradjene od belog kartona ili u boji, svako parce ima okolo ukrasnu traku i ukras po zelji gore... Svi parcici su zatvoreni aali se mogu lako otvoriti i zatvoriti... Torta je na tacni koja je u odgovarajucoj boji i uvijena u ukrasni celofan koji se veze masnom...1) Dekoracija za "slatki sto": 10 kapica, 10 topera, 10 bedzeva, 10 dekoracija za slamcice, baner ( 16 slova) " SRECAN RODjENDAN" sa slikom crtenog junaka koji Vi izaberete!
2)Dekoracija za "slatki sto": 10 kapica, 10 topera, 10 bedzeva, 10 dekoracija za slamcice, baner ( 16 slova) " SRECAN RODjENDAN" , 10 kapkejk, 10 lolipops sa slikom crtanog junaka koji Vi izaberete !
3) Dekoracija za "slatki sto": 10 kapica, 10 topera, 10 bedzeva, 10 dekoracija za slamcice, baner ( 16 slova) " SRECAN RODjENDAN" , 10 kapkejk, 10 lolipops, Torta od kartona i Pinjata sa slikom crtanog junaka koji Vi izaberete ! Informaciju o ceni mozete dobiti ako posaljete poruku!
4) Dekoracija za "slatki sto": 10 kapica, 10 topera, 10 bedzeva, 10 dekoracija za slamcice, baner ( 16 slova) " SRECAN RODjENDAN" , 10 kapkejk sa dekoracijom, 10 lolipops, dekorisane case, salvete, baner za vrata, dekorativna zavesa,Torta od kartona i Pinjata sa slikom crtanog junaka koji Vi izaberete. Pinjata je igračka napravljena od papirne smese, dekorisana i ispunjena slatkišima i konfetama. Tokom slavlja pinjata se razbija sa ukrašenim štapom, tako da sadržaj iz nje ispadne. Najpopularnije pinjate su one u oblicima junaka iz crtanih filmova. Jedino ograničenje za oblik i izgled pinjate je vaša mašta! Proizvode saljemo na kucnu adresuili ako ste iz Vrsca ili okoline, preuzimanje je licno... Slike mozete videti na fb. stranici Tijana Todorovic Tortaland Vrsac!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
33
0653041134

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija