Objavljeno: avg 14 2018 12:20

Linksys WRT 160 NL

EUR

Objavljeno: avg 14 12:20
Pregleda: 2
Veoma kvalitetan i moćan AP ruter Linksys WRT 160 NL .
Ovaj model ima tvornicki DD-WRT softver i opcije koje mu omogucavaju da radi u kojem god zelite modu rada. Takodje i eksterne antene rp sma konektori koje se mogu zameniti sa vecim antenama . . . tako da signal jos jaci bude. Njegove fabricke antene su po 2.5 dbi i interesantno je da je jak signal i sa njima. Takodje zanimljivo je i to da su fabricki dizajnirali kuciste tako da ne mozete privrnuti jace antene tj vece jer ih se ne moze privrnuti zato sto su deblje . . . razlog nebi znao moze biti samo da se kupuje drugi model skuplji sa jacim antenama ali nema potrebe jer ja sam na ovom svome to vesto izbegao tako sto sam mu specijalnom burgijom prosirio u kucistu rupu oko rp sma konektora tako da sad moze da se privrne bilo koja omni antena pa cak i ona od 38 cm velika. Probavao sam kako radi i mogu vam reci fantastican signal jaci i mnogo dalje odasilja signal ali isto tako sa vece daljine i prima -preuzima signal kad je u CLIENT BRIDGE modu. To je mod poznatiji kao WISP mod koji je ujedno i najinteresantniji i najvise se koristi.
Ovaj ruter ima prednost veliku zbog softvera dd-wrt nad mnogim ostalim ruterima jer upravo zbog nemogucnosti d arade u odredjenim modovima vi morate kupovati novi skuplji ruter ali kod ovoga imate sve sto ce vam ikada trebati. Ruteri koji imaju neke od modova koje ima ovaj ruter su veoma skupi. Ja sam skinuo sa interneta neke slike na kojima se vidi kako izgleda ploca tj mozak kod ovoga rutera tek toliko da se vidi da ovo nije macji kasalj vec masina prava. . . . . . ne kao tp link i slicna sranja Ali ko se razume zna dobro sta je Cisco odnosno Linksys . . . jedan od najboljih na svetu proizvodjaca mrezne opreme.
Ko ga kupi nece se pokajati sigurno a bolje nesto za ove pare nema sanse da ima.
Nekoliko slika je sa interneta a ostale su originalne tj autenticne artiklu koji se prodaje su inace sve slike.
Napominjem da uredjaj se prodaje sa tvornickim antenama . . . ko zeli da postavi vece i jace antene od ovih tvornickih moze to uraditi jer sam ja to omogucio. . . pa sad moze sam da kupi antene druge a mogu i ja da ih isporucim nove sa uredjajem ali tad se cena koriguje. Sto se mene tice uredjaj i sa tvornickim antenama ima snazan signal.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
+381654100605

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija