Objavljeno: jul 26 2021 09:06

POTREBNI RADNICI U PROIZVODNJI

Objavljeno: jul 26 09:06
Pregleda: 9

DONDON je vodeća internacionalna kompanija u oblasti pekarstva u regionu i posluje u Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, a u planu su dalja širenja na strana tržišta. Da bi opravdali poverenje naših potrošača, redovno pratimo svetske trendove, koji nam koriste kao inspiracija u razvoju novih proizvoda i usluga. Naši proizvodi poznati su pod robnim markama TVOJIH 5 MINUTA i NAŠE ZRNO.
Pored 2 mlina u Feketiću i Zrenjaninu, kompanija raspolaže i proizvodnim pogonima u sledećim gradovima: Pudarci I Jakovo kod Beograda, Subotica, Zrenjanin, Leskovac, Kraljevo, Kragujevac, Paraćin, ŽITOPEK Niš, Velika Plana, Zaječar, HLEB Novi Sad.
Mi konstantno ulažemo u naše objekte i najsavremenijom opremom, kao i inovativnim pristupom držimo korak sa svetskim proizvođačima.
Mi našim zaposlenima nudimo edukaciju, mogućnost profesionalnog napredovanja u okviru sistema Don Don kao i upoznavanje sa vodećim i inovativnim svetskim trendovima rada u prehrambenoj industriji.
U cilju dalje ekspanzije našeg poslovanja i potreba za proširivanjem našeg tima tražimo motivisanog i dinamičnog kandidata za poziciju: RADNIK U PROIZVODNJI
Mesto rada: Kraljevo
Potrebne kvalifikacije i profil kandidata:
Poželjno radno iskustvo na istoj poziciji
Posedovanje radnih navika
Pedantnost u radu
Timska orijentisanost
Spremnost na interne obuke i usavršavanja
Opis glavnih zaduženja:
Različiti poslovi u proizvodnom pogonu
ŠTA MI NUDIMO:
Rad u stabilnoj i perspektivnoj internacionalnoj kompaniji
Puno radno vreme
Priliku za sticanje iskustva i znanja
Mogućnost kontinuiranog učenja i napredovanja
Dinamično i prijatno radno okruženje u kome ćete dobiti podršku od starta
Stimulativni bonusi za ostvarene rezultate
Atraktivna ponuda plate i benefita
Prijave slati elektronskim putem ili pozvati 060 8101355
Unapred zahvaljujemo kandidatima na interesovanju za rad u našoj kompaniji. Biće kontaktirani kandidati koji su ušli u uži krug selekcije.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0607100529

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija