Objavljeno: maj 09 2017 03:47

Online saradnik

Objavljeno: maj 09 03:47
Pregleda: 1
Ovo je privatni posao (sopstveni posao) u okviru kompanije, koja omogućava uz brojne alatke da to i uradite. Izgradite sopstveni biznis.
Bez ulaganja nema ni posla (ulaganje vremena, učenja, slušanja webinara) oglašavanje, pa na koncu i kupovine nekih paketa TC kredita, ako je potrebno za sam status ( i to je dobra volja, može neko biti EA koliko želi) Vaša je odluka kako ćete i kojom brzinom graditi posao. Činjenica je da samim penjanjem na neki od liderskih pozicija (imate benefite) što je takodje normalno. Medjutim sam Liderski satus, bez tima nije neka dobra situacija, ali je bolja nego tapkati u mestu. Znači, pogledati sveobuhvatno i ne očekivati da se uloženo vrati ODMAH ( jer toga nema NIGDE) ...nego da se razviju svi aspekti posla:tim,status,prodaja itd....
Pri tome je naglašeno da je registracija besplatna, a dalje je na svakom saradniku da shvati posao uz pomoć sponzora, tima itd..što mislim da ovde ama baš niko ne može biti oštecen (za svesrdnu pomoć u radu).
SAD JE VREME DA SE RADI, A KAJMAK SE UBIRE POSLE. :)
PRIKLJUČI SE! ČEKAMO TE.
Prijavi se na: http://mktggrupa.wixsite.com/myinternetjob
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
1

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija