Objavljeno: okt 31 2014 10:41

Stručna praksa u beogradskom radiju Legend

Objavljeno: okt 31 10:41
Pregleda: 5
Radio Legend poziva sve zainteresovane da se prijave za volonterski rad u radiju Legend. Poziv važi do 1. 1. 2015. i odnosi se na pozicije radio voditelj-novinar i saradnik u marketing redakciji.

Radio Legend od 1. 8. 2013. godine uspešno posluje kao multimedijalni projekat, koji pruža kompletne usluge na polju medija, marketinga, radio produkcije, komunikacija, prevodilaštva..., pokrivajući, pritom, ceo svet. Razvijeno poslovanje i različite delatnosti omogućavaju odlične uslove za sticanje znanja, iskustva i usavršavanje profesionalne komunikacije.

Zašto volontirati u radiju Legend?

1. Zato što ćete sve sto ste godinama učili na fakultetu proveriti u praksi.
2. Zato što ćete dobiti znanja i veštine neophodne za kasnije radno iskustvo.
3. Zato što ćete biti u centru medijskog zbivanja.
4. Zato što ćete raditi sa ličnostima koje će vam pružiti praktično i stručno znanje.
5. Zato što ćete napraviti prvi korak ka poslu kojim želite da se bavite.

Legend radio svojim volonterima pruža punu profesionalnu i edukativnu podršku u vidu specijalizovanog i generalnog treninga, mogućnost poslovnog umrežavanja i budućeg zaposlenja u svim značajnim medijskim institucijama.

Svim volonterima koji se u svojoj ulozi istaknu, radio Legend će obezbediti sertifikate i pismene preporuke koje će im pomoći pri zaposlenju.

Prilikom prijavljivanja na praksu radija Legend na imejl [email protected] pošaljite biografiju i kratko motivaciono pismo, sa naznakom: Volontiranje u radiju Legend na poziciji __________, najkasnije do 1. januara 2015. godine.

Prednost pri odabiru kandidata imaće studenti i diplomci novinarstva, Filološkog fakulteta i ekonomije/menadžerstva. Pored spremnosti na timski rad, uslov za prijavu su i dobre komunikacijske veštine, fokusiranost na klijenta, kao i poznavanje rada na računaru i engleskog jezika.

Predviđeno je da volontiranje traje 3 meseca, uz mogućnost dodatnog honorarnog angažovanja.

Kontaktirani, radi informativnog razgovora, biće samo kandidati koji su ušli u uži izbor.

Dobrodošli u tim radija Legend!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0641570597

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija