Objavljeno: feb 08 2018 07:05

Potrebni saradnici za rad na racunaru

Objavljeno: feb 08 07:05
Pregleda: 1
Ne obećavam Vam milione koji će doći dok sedite i gledate TV, ne lažem Vas da nikada ništa ne treba uložiti u ovaj posao, ne tvrdim da ćete posle 10 minuta sve shvatiti i setovati program iz kog ćete izvlačiti maksimum novca sa minimumom truda. Pozivam Vas da uložite sebe u posao koji će Vam posle nekog vremena predstavljati zadovoljstvo i moći da Vam obezbedi mnogo više od običnog posla u prodavnici, apoteci, fabrici, butiku… Ako budete pametni i vredni ovim poslom ćete obezbediti sebi sigurnost.

Znanje engleskog može da Vam pomogne, ali nije neophodno, jer svi materijali postoje prevedeni kako u SFI centru tako i na našoj Facebook učionici, a i imate ceo tim ljudi sa našeg govornog područja koji je tu da Vam pomogne.

Posle toliko lutanja i traženja sebe, posle godina i godina neznanja, konačno shvatam šta znači VOLETI svoj POSAO! Sada znam kako to izgleda kada jedva čekate novi dan i nove pobede, članove, prijatelje, iznenadjenja… Prvi put sam u kolektivu u kom su kolege najbolji prijatelji i nemate bojazan da će Vam neko “podmetnuti nogu”.

Nadam se da ćete mi se na tom putu pridružiti svi koji imate višak slobodnog vremena i koji ste bili dovoljno zainteresovani da i ovaj oglas pročitate do kraja.Registrujte se klikom na sledeci link>>>> www.joinmysfiteam.com/18430898
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
1
+381612572171

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija