Objavljeno: feb 28 2020 04:33

Повдигач / подемник за монтаж на гипсокартон

Din

Objavljeno: feb 28 04:33
Pregleda: 9
Подизач гипсаних плоча CIMEX P335 је професионална машина за монтажу на плочу. Дизало је одличан помоћник за хоризонталну уградњу спуштених плафона великих гипс плоча. Машина за монтирање гипс плоче је изузетно јаке и стабилне конструкције - систем је носивости до 68 кг. и подешавање висине до 335 цм.
То осигурава брз темпо и поузданост у инсталацијским радовима. Дизало има точкове и систем закључавања, који додатно пружа удобност и сигурност - током транспорта и рада. Точак се нагиње у страну за 65 степени, што омогућава једноставну и брзу уградњу зидова и плафона под углом.

Дизало је дизајнирано тако да целом систему омогућава пролазак и кроз најужа врата. Машина се саставља и демонтира за мање од једног минута без потребе за алатом. Демонтирана - запремина је толико компактна да се чврсто уклапа у пртљажник аутомобила.

Технички параметри:

Распон подизања 122-335 цм
Максимална величина плоче: 488 к 122 цм
Једноставна инсталација и демонтажа
Макс. носивост: 68 кг
Точкови 3к5 "
Квалитетни гумени тампони за сигурно пријањање на плоче
Тежина: 34 кг


Достава из Бугарске
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija