Objavljeno: dec 30 2022 04:49

THC kontroler (senzor) za CNC plazmu

EUR

Objavljeno: dec 30 04:49
Pregleda: 8
Ukoliko ste se odlučili na samogradnju CNC plazma mašine, ovaj uređaj vam je neophodan da bi ste dobili kvalitetan rez. Kompatibilan je sa svim CNC kontrolnim pločama, koje moraju imati podršku za THC. Testiran je na MACH3, LINUX CNC i MyPlasm. Izrađen je u varijanti da bude ugradni, tako da ga je lako postaviti na orman sa ostalom elektronikom ili na pult za računar. Uz uređaj dolazi uputstvo za povezivanje i korišćenje.
Garancija na ispravnost uređaja 12 meseci.
Slanje Postexpressom, na otkup.
Uređaj je savremeni analogno-mikroprocesorski kontroler koji radi na principu očitavanja napona između plazma gorionika i materijala koji se reže, mokroprocesor zavisno od očitanog napona daje komandu za spuštanje ili dizanje gorionika. Opremljen je sa velikim displejom i multifunkcijskim dugmetom za podešavanje i ulazak u meni. Uređaj je domaće proizvodnje i uspešno se koristi u praksi na preko 50 mašina gde radi bez greške.

https://www.youtube.com/watch?v=P056XHWqswc
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija