Objavljeno: okt 13 2014 01:06

PRAVOUGAONE TENDE za kafice i terase

Din

Objavljeno: okt 13 01:06
Pregleda: 378
█▬█ █ ▀█▀ PONUDA - PROMO CENA! ! !



Tenda se koristi kao zaštita od sunca na terasi, u dvorištu, bašti i sličnim mestima. Takođe se može koristiti i kao zamena za suncobran, jer dodatno oslobađa prostor na manjim terasama, u bastama kafica i sl. Ovakve tende koriste kao zaštitu od sunca na poznatim muzičkim festivalima u Spaniji, Brazilu i ostalim egzotičnim zemljama. Oslobodite se od starih suncobrana i adaptirajte vas kutak u egzotično mesto za odmor. ; -)

Uz tendu se dobijaju kanapi za vezivanje kao i praktićna torba za odlaganje.

NAPOMENA: Imamo i tende u obliku trougla, 360x360x360cm - 2200 dinara. Tende su potpuno nove, neotpakovane i prodaju se u fabrickim torbicama za odlaganje. Dostupne su u prljavo beloj i antracit sivoj boji.



Podaci o proizvodu:

Veličina: Širina: 250 cm, Dužina: 300 cm
Materijal: poliester
Boja: razne, bez, prljavo bela
Tezina: 1kg
Upotreba: Za spoljašnji prostor


_____________________________________________________________________

Licno preuzimanje je moguce samo u Beogradu. Za dve ili vise kupljenih tendi nudimo besplatnu isporuku u sledecim opstinama: Vozdovac, Zvezdara, Palilula, Savski venac, Stari grad, Vracar, Cukarica, Novi Beograd.

Na teritoriji Srbije usluga isporuke danas za danas ili danas za sutra kurirskim sluzbama. Robu uglavnom saljemo BEX-om i PostExpress-om jer su najpouzdaniji sto se tice preuzimanja i isporuke paketa.



POGLEDAJTE SVE MOJE OGLASE, IMAM DOSTA KORISNIH STVARI ZA KUCU, BAŠTU, KANCELARIJU, KAMPOVANJE.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
378
064-269-60-80

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija