Objavljeno: dec 16 2014 04:50

BioTech Mega Amino 3200 (100tab)

Din

Objavljeno: dec 16 04:50
Pregleda: 3
Mega Amino 3200 je amino kiselina 100% apotekarske čistoće, a dobijena je od laktalbumina i kalcium kazeinata. Nakon uzimanja i neposredno nakon apsorbcije amino kiselina dospeva u krvotok, i pomaže u kontuiniranom održavanju pozitivne ravnoteže nitrogena, sprečava stvaranje procesa katabolizma, pospešuje anabolični rast mišića i smanjuje prisutnost masti u telu. U ljudskom organizmu amino kiseline nisu samo element muskulature (biceps, trceps itd. ) nego i sastavni deo ravnih mišićnih tkiva (npr. mišić srca). Studije su pokazale da nedostatak amino kiselina tokom povećanja fizičkog opterećenja dovodi do razgrađivanja mišićnih tkiva da bi se na ovaj način pokrile potrebe organizma za energijom. Daljnja bitna uloga amino kiselina je da pomažu razgrađivanje masti u ćelijama, pospešuju rad hipofize i time podstiču lučenje hormona rasta, što sve dovodi do stvaranja mišićnog tkiva bez masti. Mega Amino 3200 se izuzetno brzo apsorbuje u organizmu, te lako dospeva u krvotok a time pospešuje stvaranje hormona i enzima.

Preporučena upotreba: Telesnoj težini odgovarajuća doza, dnevno dva puta.

Do 50 kg telesne težine: 2 tablete
od 50-100 kg telesne težine: 3 tablete
preko 100 kg telesne težine: 4 tablete

LEGALNO-PROFESINALNO-KOREKTNO
X SPORT - Novi Sad (Osnovan 2004)

100% originalni proizvodi uvezeni direktno od proizvodjaca sa svim odobrenjima od strane svih nadleznih institucija u RS.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
021/4770497

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija