Objavljeno: jan 01 2024 03:27

Nož kreditna kartica. Hit - Akcija

Din

Objavljeno: jan 01 03:27
Pregleda: 19
SPY Kartica Skriveni Noz Nož kreditna kartica. Lep poklon, a istovremeno i jako korisna stvar koja vam može poslužiti u različitim situacijama. Idealan za planinare, kampere, ribolovce i sve ostale kojima ponekad zatreba nešto da preseku, očiste, . . . * Dimenzije: 85.6x54x2.2 mm * Težina: 14 grama * Boja: crna * Dužina sečiva: 65mm - Nož je identičan dimenzijama kreditne kartice pa ga možete spakovati u novčanik ili futrolu gde držite kreditne kartice. - Napravljen je od polipropilena, a oštrica je od nerđajućeg čelika sa crnim elektro-feritnim premazom (otporan je na ogrebotine) - Nož je naoštren. - Brzo i lako se rasklapa. - Ima sigurnosnu kočnicu pa sečivo ne može da ispadne ili izadje iz lezista.
Opis artikla:
U pitanju je zaista interesantan koncept koji će omogućiti da uvek pored sebe imate kvalitetno sečivo koje će vam olakšati svakodnevnicu. S obzirom na izgled i dimenzije, savršen je saputnik i svakog vikend ribolovca koji više nikada neće zaboraviti adekvatno sečivo.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19
0611831656

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija