Objavljeno: okt 26 2013 09:06

Vanila i cokolada, Z.K. Modinjani

Din

Objavljeno: okt 26 09:06
Pregleda: 18
Penelope i Andreu povezuje osamnaest godina brakarođenog Iz velike Ijubavi, troje komplikovane ali predivnedece, i još mnogo toga. Ipak, u jednom trenutku Penelopeodlučuje da više ne igra ulogu poslušne i samozatajne žene, i napušta Andreu u nameri da ga suoči s problemima kojeona svakodnevno rešava, i tako spase njihovu vezu. Umornaod njegovih nevera, sebičnosti i površnosti, razdvajanje vidikao priliku da oboje s odmakom sagledaju svoj brak i prisetese prošlosti, u pokušaju da pronađu uzroke svojih brojnihgrešaka i loših izbora.
Po ovom romanu snimljen je i istoimeni film za TVstanicu RAI. U Italiji je do sada prodato 700.000 primerakaovog romana.

Zveva Kazati Modinjani piše već 25 godina i spada ugrupu najpopularnijih bestseler pisaca u Italiji. Napisala je17 romana prodatih u deset miliona primeraka. Nekolikoromana joj je i ekranizovano.

Izdanje Evro Giunti, 2008. g. , mek povez, 429 strana
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18
00381641624443

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija