Objavljeno: maj 31 2023 09:41

Visak Kariatida. Radiestezija. Mesing.

EUR

Objavljeno: maj 31 09:41
Pregleda: 9
Visak Kariatida ima četiri različita elementa a po obliku liči na čoveka. Ima glavu, ramena, kukove i noge. Podseća na statuu, po čemu je i dobio ime. Sa svoja četiri elementa simbolizuje četiri strane sveta i krst života i zdravlja. Na taj način izvrsno može poslužiti pri svim radiestezijskim istraživanjima.

Visak Kariatida odlično reaguje na sva radiestezijska zračenja kao što su: stajaće vode, podzemni vodotokovi, rude i minerali, tehnička zračenja, zračenja objekata, zračenja ljudi, životinja, biljaka i ostala zračenja.

Sve naše viskove izrađujemo mi u našoj maloj porodičnoj radionici. Viskovi se pojedinačno izrađuju ili kako jedan moj prijatelj kaže - stvaraju, sa posebnom pažnjom, od mesinga proverenog kvaliteta a završna obrada je poliranjem, da bi dobili glatkoću i sjaj, kako bi bili pogodniji za svakodnevnu upotrebu.

Zadovoljni korisnici naših viskova su ono čemu mi najviše posvećujemo pažnju. Ako budete imali nekih pitanja u vezi sa viskovima, stojimo vam na raspolaganju. Zahvaljujemo vam se na interesovanju i podršci.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0637794234

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija