Objavljeno: jun 22 2021 04:13

Terapeutska joga Beograd

Din

Objavljeno: jun 22 04:13
Pregleda: 4
TERAPEUTSKA JOGA BEOGRAD
AnaRado Centar korektivne terapeutske yoge je prvi i jedini centar u našem gradu, kao i regionu, gde se praktikuje korektivno terapeutska yoga. U okviru Centra postoji i edukativni program po kojem se sprovodi obuka i školovanje instruktora – I nivo (300 časova), i učitelja – II nivo (600 časova ) korektivno terapeutske yoge.
AnaRado Centar se nalazi u ulici Marka Oreškovića 17 (kod Djeram pijace). Odlikuje ga autentičan i prijatan ambijent u kome je praktikovanje yoge mali znak pažnje i vremena koje možete da posvetite sebi.
Korektivno terapeutska yoga pruža individualni pristup, i posebnu pažnju posvećuje preciznosti i načinu na koji praktikant ulazi u pozu i koliko vremena ostaje u njoj. Može da se koristi kao dodatna terapija uz druge oblike lečenja, za korekciju ili kao prevencija. Kod ove joge postoji razrađen sistem vežbi, i koriste se specifični programi i sekvence za rešavanje i ublažavanje diskus hernije, skolioze, kifoze, lordoze, spondiloze, išijalgije, problemi sa kukovima, štitnom žljezdom, astmom i još mnogo toga. Takođe, praktikovanje ove joge daje mogućnost naprednim vežbačima da još brže i bolje dostignu postavljene ciljeve.
Ono što odlikuje ovaj centar i ovu jogu jeste sam pristup, koji je dosta sveobuhvatniji i precizniji pri davanju instrukcija za ulazak u određeni položaj-asanu kao i korišćenje mnogobrojnih pomagala i rekvizita (bolsteri, stolice, cigle, kaiševi, kanapi, pojasevi, štapovi, backbenderi itd). Uz pomoć rekvizita svi položaji koji se praktikuju su jednako dostupni i početnicima i naprednim vežbačima, svih starosnih dobi, nivoa i zdravstvenih stanja.
Vise o nama : https://anaradoyoga.com/
Za sve informacije : 064/ 13 55 626
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0641355626

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija