Objavljeno: maj 24 2023 07:59

medijacija (vansudsko poravnanje)

Din

Objavljeno: maj 24 07:59
Pregleda: 5
Ja sam medijator sa zvanicnom licencom za medijatora izdalo ju je Ministarstvo pravde 6.2.2023.godine, medijator je neutralna licnost, nisam sudija, pomazem vasem mirnom resavanju problema.
medijacija se radi na nivou radnih potrosackih sporova, sporova oko imovine, sporova oko braka i alimentacije, stambeni sporovi, svi sporovi koji nemaju veze sa krvi, nasiljem, utajom poreza i zloupotrebom polozaja. Sudski postupak je javan, izvode se dokazi, sudija donosi odluku, donosi se presuda i postuppak je skup, prinudan, dugorocni visegodisnji postupak, a proces medijacije poverljiv postupak potpisuje se izjava o poverenju, pregovara se, strane donose odluku, zakljucuje se izvrsni sporazum koji potpisuju obe strane, jeftiniji postupak od sudskog postupka, dobrovoljan postupak jer pametni se ljudi lako dogovore, i dosta je brzi, kratkorocni postupak jer posle jedne sesije moze problem da se resi, ako na sporu bude guzva onda medijator pravi odvojene sesije. za sve dalje informacije
kontakti >Marko Starcevic [email protected], [email protected], 0645249566
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija