Objavljeno: mar 09 2016 12:14

KOMPLETNE USLUGE ODRZAVANJA PLACEVA

Din

Objavljeno: mar 09 12:14
Pregleda: 5
O NAMA:

Deo naseg tima ne moze postati svako,ko samo zna nesto da odradi.Svakog clana naseg tima,biramo pazljivom selekcijom I primamo samo one koji se pokazu kao vrhunski u svojoj oblasti I koji zaista vole to sto rade.

Održavamo,uredjujemo,krcimo I rasciscavamo zelene površine na svim nivoima pocev od: upravnih zgrada,stambenih kompleksa,kucnih dvorista,vikendica,salasa,basta,vocnjaka,vinograda,raznih zapustenih placeva I povrsina,parloga,sikara... Opremljeni smo savremenim mašinama,alatima i iskusnom radnom snagom.

Pored usluga kosenja,nudimo vam mnostvo dodanih usluga koje se nadopunjuju, kako vi ne bi morali traziti razne majstore,kod nas sve dobijate na jednom mestu
Neke od dodatnih usluga su:

-obaranje stabala(uklanjanje,orezivanje,oblikovanje)
-ziva ograda(orezivanje I oblikovanje)
-uredjenje dvorista(grabuljanje,ciscenje I uredjenje,bastovanstvo,dekoracija)
-gradjevinski radovi(iskopi,rusenja,staze,stepenice,ograde,kapije,salokatre,…)
-prskanje(dezinfekcija,dezinsekcija,deratizacija)
-zemljani radovi(asovljenje,kopanje,orenje,freziranje,busenje rupa,ravnanje I planiranje zemljista,iskopi za septicke jame I razne instalacije,…)
-bagerske I traktorske usluge (sa raznim nastavcima za masine,po potrebi posla)
-usluge transporta(odvoz otpada na deponiju,dovoz gradjevinskog materijala…)
-odrzavanje po ugovoru(zelenih povrsina,nekretnina,grobova)

Ako medju navedenim uslugama niste pronasli resenje za vas problem, kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila I dacemo sve od sebe da resimo vas problem ili ispunimo vasu zelju
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0628308390

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija