Objavljeno: feb 03 2024 12:06

Popravka/izrada fioka i delova nameštaja od iveric

EUR

Objavljeno: feb 03 12:06
Pregleda: 29
Popravka/izrada fioka i delova nameštaja od iverice, drveta ili mdf-a koji su delimično ili potpuno oštećeni i zamena novim, pre svega unutrašnji delovi, a postoji mogućnost i potpunog renoviranja, kao i spoljašnjih vidljivih površina u odgovarajućem dezenu/boji/materijalu
Kod fioka, na primer, najčešće je potrebno zameniti dna kao i bočne i krajnje strane fioke kod kojih su spojevi oslabili ili je došlo do neke deformacije usled vlage ili većeg opterećenja, odnosno oštećenja u smislu toga da se sam materijal počeo da troši,kruni,raspada... Pri tome najčešće se zamena vrši pravim drvetom,lepo obrađenim a po potrebi ono se može i bojiti u ogovarajuću nijansu.
Vršim popravku fioka menjajući navedene stranice, a mogu se zameniti i čela-čeone strane ako je izvodljivo u smislu da se može naći takav dezen,takođe menjam i klizne mehanizme i ručice-ručke-rukohvate.
U obzir dolaze i stranice ili vrata kuhinjskih delova...itd
Reparacija fioka
Mogućnost izrade organizera fioke, tj fioke sa pregradama
Cena je samo okvirna po m dužnom, 40-50e u proseku za jednostavnije konstrukcije, pa do 150e za neke složenije i ta cena zapravo zavisi od vrste materijala, veličine tj dimenzija fioka, dezena, vrste mehanizama, broja fioka itd itd
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
29
0628926504

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija