Kompanijski oglas Objavljeno: jul 08 2020 05:50

Jeanneau Cap Camarat 5.5 DC

EUR

Objavljeno: jul 08 05:50
Pregleda: 26
2011 Jeanneau Cap Camarat 555 DC pogonjen Yamaha četvorotaktnim vanbrodskim motorom od 100 hp, a isporučuje se sa SBS prikolicom za koturaljke.
Sjajne specifikacije uključujući prilagođeni poklopac kokpita, Premier dodatak paketu, stol u kokpitu, nadstrešnica s kompletnim zatvaračem, dvostruko pretvaranje u krevet, brisač vjetrobranskog stakla, navigacijske lampice, stereo sistem, Raymarine GPS ploter i ICOM DSC VHF radio.

Kompletan paket, spreman za vodu. Fantastičan brod s puno prostora i smještaja za samo 5,5m! Dobra veličina, idealna za prenoćište i puno prostora na palubi uz sigurno, duboko, ugodno sjedenje. Vetrobransko staklo i prostirka od tikovine čine sidrenje jednostavnim, a ulazak preko pramca lako je s plaže. Puno snage od 100hp motora znači da je brod idealan za wakeboarding i skijanje na vodi te savršen brod za zabavu za cijelu obitelj.
Opis linka

JW Boats LTD

Hello, we would like to add our stock of used boats directly to your website, is this possible? we are a Company based in the UK
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Hello, we would like to add our stock of used boats directly to your website, is this possible? we are a Company based in the UK
07405426804

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija