Objavljeno: jun 12 2021 09:50

VAS 5054A Audi,VW dijagnostika

Din

Objavljeno: jun 12 09:50
Pregleda: 19
VAS 5054a je profesionalni uredjaj koji koriste ovlasceni servisi za VW-Audi-Seat-Škoda vozila proizvedena 1990-2017g. sa softverom kompletno prevedenim na Hrvatski jezik.

Radi sve module na autu (full dijagnostika): motor, ABS, airbag, menjač, instr. tabla, klima, centralno kao i sve ostale module šasije sa funkcijama: Čitanje/ Brisanje grešaka, radi aktuator testove komponenti i uredjaja, kodiranje i programiranja modula kao i ključeva, čita parametre motora sa crtanjem grafikona i pracenjem vise parametara uporedno odjednom, radi merne blokove motora, adaptacije, podešavanja, testove, sve servisne resete, programiranje servisnih intervala. . itd.

Napajanje uredjaja je preko vozila koje se testira, domet veze do 10 metara, u zavisnosti od okruženja i vrste bluetooth adaptera koji se koristi.

Vas 5054a Dijagnostička glava dolazi u odgovarajućem koferu i sadrži sledeće stvari:

1x VAS 5054A daljinsku dijagnostičku glavu,
1x USB kabel (VAS5054/1),
DVD-e sa dijagnostičkim softverom i
1 x VAS5054/2 bluetooth adapter

Uz ovu dijagnostiku moguca je kupovina laptopa na koji su instalirani i istestirani svi programi vezano za pomenutu dijagnosticku glavu kao i za Renault Clip, VCM ROTUNDA, EsiTronic i Lexia 3 Diagbox autodijagnostika Pezo/Citroen. Ostaje samo da spojite interfejs na auto i izvrsite skeniranje ECU-a.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19
063304894

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija