Objavljeno: mar 11 2015 09:24

Rotvajler Stenci

Objavljeno: mar 11 09:24
Pregleda: 1
Profesionalna odgaivacnica prodaje stence vrhunske klase. Leglo "J" CH SERBIA PIKE OD DRAGIČEVIĆA (World CH Astor Von Junipera & SH SER Toska od Dragičevića ) & BRANDY BLACK DIAMONDS OF SERBIA ( CH SER IPO 1 HD A ED O Juan Leon Of Neoplanta & Bjanka Von Haus Engel ) Stenci su stari 75 dana i spremni za preuzimanje. Uz stence dobijate njihove pedigree, vakcine, radne knjizice, veterinarsko uverenje o zdravlju steneta, mikrocip, pasos. Mogucnost dostave steneta i na vasu adresu.
Otac stenadi potice iz jedne od najboljih odgaivacnica na svetu. To je odgaivacnica koja je imala vise svetskih i evropskih sampiona kako sa muzljacima tako i sa zenkama. Potrebno je naglasiti da je parenje sa ovim psom 400eur i da on u maju putuje u Brazil gde je i prodat. Njegov otac je WORLD CH ( Svetski sampion ) Astor Von Junipera. Majka stenadi je jedna od najlepsih zenki na nasim prostorima.
Ne postoji mogucnost ceste bolesti rotvajlera, displazije i na to imate garanciju. Ovakve stence mozete naci jedino u odgaivacnicama i jedino ako ovakvog psa zelite da imate morate kupovati u odgaivacnicama.
CENA STENADI JE PRILAGOĐENA ISTINSKIM LJUBITELJIMA PRAVOG ROTVAJLERA
Kontakt TELEFON 0642245291. Molim bez sms
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
1
0642245291

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija