Objavljeno: nov 18 2021 12:10

♡8 prekrasnih zdepastih pahuljastih štenaca ♡ 5

EUR

Objavljeno: nov 18 12:10
Pregleda: 14
♡8 prekrasnih zdepastih pahuljastih štenaca ♡ 5 dječaka, 3 djevojčice. Njihova majka Darcy je naš omiljeni obiteljski ljubimac. Jako je puna ljubavi i ne voli ništa više od šetnji na selu i igranja na plaži. Njezina odanost i privrženost je bez premca, kao i svi zlatni retriveri, ona je prekrasno strpljiva i voli svakoga koga sretne.
Uzgajala je s iskusnim i dokazanim KC registriranim Rosedale Ruben. On je rodovnik 5. generacije s iznimnom krvnom lozom. Informacije i slike o njemu dostupne su na zahtjev.
Svako štene će biti cijepljeno, veterinarsko pregledano, mikročipirano, bježalo od buha i glista prije nego što odu u svoje nove obitelji.
Štenci će biti odgajani s ljubavlju među našom djecom, mačkom i drugim psima. Štenci će biti vrlo društveni jer se naša djeca s njima stalno igraju i maze, sada stvarno razvijaju svoju osobnost... prilično bezobrazni, ali divno smiješni i umiljati.
Pregledi se mogu dogovoriti putem video poziva i WhatsAppa za kupca na daljinu.
Kako rastu, slike i videozapisi mogu se slati kada se to zatraži

VIBRA broj..............+237670654508
WHATSApp.................+1[775]5918066
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija