Objavljeno: feb 24 2018 12:37

Afrički Sivi Žako

Objavljeno: feb 24 12:37
Pregleda: 40
Afrički Sivi Žako papagaji ručno hranjeni, u toku rezervacije, preuzimanje u aprilu mesecu. Kontakt broj +381637143112 Novi Sad

Žako je jedna od najinteligentnijih životinja i papagaja sa najvećom sposobnošću učenja (oponašanja) govora. Jedini je papagaj koji može izgovoriti rečenice sa smislom (npr. da pozdravi vlasnika kad uđe u stan). Uz odgovarajući rad i posvećeno vreme lako se pripitomljavaju i privrženi su porodici. Uglavnom se vezuju za jednog člana porodice kog sami odaberu. Žako ume da bude i zlopamtilo. Vrlo su osetljivi i zato s njima morate biti strpljivi. Ukoliko ih zanemarite skloni su depresiji, čupanju perja, samopovređivanju i kreštanju, zato im treba posvetiti dovoljno pažnje.
Uz pravilnu negu, održavanje i ishranu ova vrsta papagaja može da živi 50-80 godina, mada ima primeraka koji su doživeli i stotu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
40

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija