Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Ogistra Nutrition Shop

BE THE BEST with OGISTRA NUTRITION SHOP

NUTRITION SHOP OGISTRA je jedan od vodecih ovlascenih distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na ovdašnjem trzistu.

Pre svega tu mislimo na vitamine, minerale, biljne ekstrakte, proteine, kreatin, NO reaktore, aminokiseline,zatim, preparate koji se koriste za lakse i brze dobijanje misicne mase i definicije, sagorevace masti, preparate za oporavak, prohormonske preparate, sportsku opremu i još mnogo toga. Prikaži više
NUTRITION SHOP OGISTRA je jedan od vodecih ovlascenih distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na ovdašnjem trzistu.

Pre svega tu mislimo na vitamine, minerale, biljne ekstrakte, proteine, kreatin, NO reaktore, aminokiseline,zatim, preparate koji se koriste za lakse i brze dobijanje misicne mase i definicije, sagorevace masti, preparate za oporavak, prohormonske preparate, sportsku opremu i još mnogo toga.

Savete u NUTRITION SHOP-u OGISTRA daje Pedja Petrovic,a pored toga,kako bi održali korak s trendovima, pored sajta ,www.predrag-petrovic.com takodjer ucestvujemo vec dugi niz godina na sigurno najboljem forumu www.realx3mforum.com , na kojem nasi strucni saradnici daju sve potrebne informacije, kao i na drustvenoj mrezi Facebook.Svi oni koji to zele, mogu postati fanovi Facebook grupe NUTRITION SHOP OGISTRA , aktivno ucestvovati u diskusijama, dobiti odgovore na sva pitanja i informisati se o akcijama i super ponudama. Hide More

Safarikova 80

Novi Sad

Ads In Store

Svi 1-50 od 970
Ka vrhu