Objavljeno: nov 23 2012 08:04

Albume i slicice po max ceni

Objavljeno: nov 23 08:04
Pregleda: 13
Na prvom mestu sportski albumi ( fudbal evropska i svetska prvenstva) Panini izdanja od 1974 do 1996 god. . Takodje fudbal prva i druga Liga Jez izdanja. . kupujem i slicice, kesice itd. . .

Kupujemo zive slicice svih vrsta na prvom mestu Panini izdanja sportske ( slobodno ponudite i druge ako imate )

Trgovci i dileri vam pricaju kako vasi albumi su nekorektni ( ispisani su rezultati, nemate sve slicice, korica je malo ruzna itd. . . ) za neke stvari su u pravu ali nije uredu da vas album bude nekorektno placen. . . Zato cete od nas dobiti maksimalne i korektne trzisne cene. . . .

Ako vam se nasa cena ne isplati onda nemojte prodavati albume i slicice, bolje ih cuvajte za svoju decu, verovatno ce oni imati mnogo vecu cenu kada dodje njihovo vreme. . .

Ako ste odlucili da prodate svoje albume i slicice ovo je pravi oglas za vas . . . zasto:

1. Dobijate maksimalnu i korentu cenu

2. Dobijate novac odmah ( svim radnim danima pa i nedeljom )

3. Otkupljujemo sve od vas sto smo naveli pa cak i druge stvari poput ( elekticnih vozica i sinica, konce za vilerove gobleme, knjige , stare i strane casopise, markice ako imate starije kolekcije , stripove itd)

4. Negubite vreme i nemate dopunske troskove na zvanje telefona i pregovaranje, znate da ste na pravom mestu i to je to. . .

5. Radite sa iskusnim ljudima i uvek su vam vrata otvorena za saradnju jer mozete zajedno da poslujete sa nama i da budete sigurni da ste u poslu sa pravim ljudima

6. Mozete da nabavite povoljnije slicice i albume koje vam fale za vasu kolekciju ili za kolekciju vaseg deteta



Ima jos mnogo razloga zasto da poslujete sa nama i zasto sada da nazovete i sklopite posao. . .





Dobrodosli



Placamo maksimalno korektnu cenu i placamo odmah 7 dana u nedelji. . .

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13
0648080990

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija