SEMINARSKI - DIPLOMSKI - MAGISTERSKI- TRUDOVI

Prodaje se od: Kostadin Ivanov 16 jan. 16:46 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Beograd
Usluge : Prevodi tekstova
Професионална изработка на едукативни трудови според ЕКТС критериумите,(академски стил на пишување):

ТРУДОВИ ОД СИТЕ НАУЧНИ ОБЛАСТИ:

- Докторски дисертации
- Магистерски трудови
- Специјалистички трудови
- Дипломски трудови
- Семинарски трудови
- Проектни задачи
- Мини есеј и истражувачки проекти
- Табеларно прикажување на податоци
- Power point презентации
- Бизнис планови, за средни училишта и факултети
- Анализа на случај
- Спроведување на истражување
- Трудови на слободна тема
- Анкетни листови
- Прашалници


ПРАВЕН КОНСАЛТИНГ (од областа на КОРПОРАТИВНОТО и СТВАРНОТО ПРАВО)

М-р Костадин ИВАНОВ - КОКИ
(Правен консултант)


ПРЕВОД:
ОД АНГЛИСКИ НА МАКЕДОНСКИ
ОД МАКЕДОНСКИ НА АНГЛИСКИ

М-р Весна ВЕЛЕСКА
(Овластен судски преведувач)

Поради професионалната тимска работа во нашето работно биро,овозможуваме навистина брза изработка - работејќи според конструктивните ЕВРОПСКИ критериуми.

За нашите верни клиенти, следуваат и големи поволности.
После 7 нарачани труда - 8 следува ГРАТИС.
Трудовите се изработуваат ПОЕДИНЕЧНО, за секое лице!!!

Цена по договор.

Со нас, НИКОГАШ НЕ Е ДОЦНА!


Контакт:

Моб телефон:

- 070/ 786-789 T-MOBILE
- 078/ 463-235 VIP
- 076/ 534-709 ONEe-mail: i_kostadin@yahoo.com


Skype: koki_3234Благодариме за довербата и соработката.

Со почит,
М-р Костадин Иванов - КОКИ


*Имиња за пребарување на дејноста:
-seminarski
-seminarski raboti
-семинарски
-семинарски работи
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu