Objavljeno: jan 23 2018 01:33

Jastuk svileni Vitapur Royal Sleep Classic Pillow

Din

Objavljeno: jan 23 01:33
Pregleda: 15
Dimenzija: 50x70 cm
Prefinjen izgled: dizajn sa prestižnim žakard dezenom i zlatnim rubom.
Periv u celosti na 30° C

Nova, unapređena linija klasičnih jastuka Sleep with Silk će Vas potpuno osvojiti najboljom mulberry svilom. Svila je prepoznatljiva po svom sjaju, regulisanju temperature i prijatnim osećajem na dodir. Svilene niti su vrlo elastične i imaju najbolja mehanička svojstva od svih prirodnih vlakana. Razmazite se sa jedinstvenim i izuzetno prilagodljivim svilenim jastucima iz najprestižnije linije Vitapur.

Klasičan oblik jastuka i demenzija 50x70 cm je uglavnom pogodan za sve položaje spvanja. Mekše verzije jastuka posebno se preporučuju osobama koje spavaju na stomaku. Tokom spavanja razmaziće Vas 100% prirodni materijali: pamuk i spoljašnji sloj ispod pamuka, koji je 100% svila (mulberry svila).
Svila je poznata ne samo po svom prestižu, već i kao materijal koji ima odličnu sposobnost regulisanja temperature. Ovo svojstvo čini da jastuk možete upotrebljavati i u letnjim i u zimskim mesecima. Kad je hladno, svila Vas greje, a kada je toplo prijatno Vas hladi.
Navlaka jastuka je izrađena od najboljeg i gusto tkanog pamuka. Pamuk ima mnogo bolju prozračenost od drugih materijala, pored toga je i vrlo nežan prema Vašoj koži. Jastuk je zato pogodan izbor za sve osobe sa osetljivom kožom.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija