Trosoban salonac Lux Beograd 141m2

Prodaje se od: Trosoban salonac Lux Beograd 09 feb 17:37 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

239 700 EUR

Broj soba: 3
Adresa: Bulevar despota Stefana
Površina: 141 m2
Lokacija: Beograd
Budite prepoznatljivi , kupujte sa stilom
Stan se nalazi u starom gradskom jezgru, u centru Beograda, i po mjerenjima tokom samog renoviranja ima 141m2 + terasa cca 5m2 + 25m2 pripadajućeg podrumskog prostora.
Jedan dio stana gleda na botaničku baštu (salonska soba sl.2), a ostatak stana (spavaće sobe sl.4; biblioteka sl.3 ) gleda na parkić i ulicu Despota Stefana (29.Novembra).
Stan je kompletno renoviran 2011.godine. U toku je renoviranje kompetne fasade i samog ulaza u zgradu (i stubišta). Budući da se sama zgrada nalazi pod zaštitom grada Beograda, sama izrada projekta i renoviranja je bila otežana. Bočni dio fasade, kao i dvorišna strana već su kompletno završeni, a pročelje zgrade se moralo zaustaviti (zbog zime) te ga čeka nastavak na proleće.
Stan je renoviran sa puno ljubavi, budući da je u našoj porodici preko 60.g. i bio je namjenjen za naš život. Sticajem okolnosti, planovi su se promjenili, i stan je sada na prodaju.
Stan se sastoji se od predsoblja, velike salonske sobe ( cca 40m2 sa 4 velika prozora i balkonom), biblioteke, dvije spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, špajza, zadnjeg pomoćnog izlaza, wc-a, kupatila i terase.
S obzirom na poziciju stana,i njegovu veličinu (i nažalost s obzirom na trenutno stanje u svim državama) cijena stana je 239.700 eura (1700 eura po kvadratu samog stana, ne računajući terasu, balkon i podrumski prostor).
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu