Elektronska cigareta Ego EVOD - V MT3 – 1100

Prodaje se od: Marko 30 mart 15:18 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

25 EUR

Lokacija: Beograd
NOVO! NOVO! NOVO!Ego EVOD - V MT3 – 1100 mAh

eGO EVOD - V MT3 elektronska cigareta je najnoviji hit u kategoriji vrhunskih elektronskih cigareta, poseduje EVOD-V atomizer velikog kapaciteta od 1,6 ml. EVOD-V atomizer je transparentan te vam omogućava da vidite koliko tečnosti je preostalo i da je lakše i brže ukapate, bez prljanja ruku. Grejać raspršivača je na dnu tako da para može još bolje da se ohladi.
EVOD-V atomizer pruža veoma intenzivnu aromu i veliku količinu pare. Modernog je dizajna i namenjen je za NAJZAHTEVNIJE i NAJSTRASNIJE PUŠAČE. Nema zagorelog ukusa, nema curenja (na grejaču je silikonska guma koja sprečava tečnost da uđe u deo kroz koji ide para) !!!

EVOD-V MT3 elektronska cigareta sa ZAMENJIVIM GREJAČEM
U svom sastavu EVOD-V MT3 cigareta sadrži NAJNOVIJU generaciju EVOD-V atomizera sa zamenjivim grejačem, što znači kada atomizer prestane da radi, nema potrebe kupovati novi, nego samo zameniti grejač, što će Vam uštedeti gomilu novca. Treba istaći da je EVOD-V atomizer potpuno rastavljiv i lako može da se očisti, za razliku od dosadašnjih modela.

* Otpornost Atomizera: 2.4 ohm
* Kapacitet baterije: 1100mAh (brzim klikom 5 puta na dugme isključujete bateriju; ponovljenim postupkom palite bateriju)
* Dužina baterije: 10.5 cm
* Ukupna dužina: 15.8 cm
* Uz cigaretu idu USB punjač i adapter za zidnu utičnicu

Punjenje:
• Kliromizer okrenete naopako i odvrnete donji deo uredjaja
• Napunite oko 1.4ml tečnosti (tečnost sipate lagano niz zidove nikako po sredini)
• Pažljivo zavrnete donji deo kliromizera
• Sačekate 10-15 minuta da se grejač natopi
• Zavrnete na bateriju i parenje može da počne
Napomena:
Kada je kliromizer potpuno nov, posle sipanja tečnosti ga ostaviti barem 10-15 min u horizontalnom položaju da „povuče“ tečnost. Nakon toga krenuti sa korišćenjem.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu