Prodajem reklamnu opremu za ugostiteljstvo

Prodaje se od: Unipak 12 okt. 11:20 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Beograd
Firma Unipak d.o.o. se od 1991. godine uspešno bavi prozvodnjom, pakovanjem, štampom i prodajom šećera u kesicama (reklamni šećer), meda u kesicama, podmetača i salveta sa Vašom štampom, zatim brendiranih kašičica i čačkalica i još mnogih drugih proizvoda neophodnih za savremene ugostiteljske i poslovne objekte koji drže do svog ugleda.
Sa dugom tradicijom smo stekli i neophodno iskustvo u domenu kvaliteta ugostiteljskih proizvoda koje nudimo, gde Vam u susret izlaze i naši dizajneri koji će Vam sa sugestijama i predlozima olakšati proces pripreme za štampu koja je potrebna prilikom svake prve porudžbine bilo kojeg štampanog proizvoda sa Vašim znakom.
Takođe se možemo pohvaliti rokovima isporuke i ekspeditivnošću, kao i činjenicom da u svim ovim stavkama prednjačimo u odnosu na konkurenciju. Iz pomenutih razloga, snabdevamo veliki broj prestižnih hotela, restorana, kafića i drugih poslovnih objekata, reklamnim šećerom, reklamnim medom u kesici, salvetama i podmetačima sa Vašom štampom i Vašim logom.
U našoj ponudi se nalaze ugostiteljski proizvodi kao što su:
reklamni šećer, reklamne kašičice, reklamna so za tekilu, reklamne čokoladne dražeje, reklamne salvete, reklamne čaše, reklamni med, reklamne čačkalice, reklamne šibice, reklamni podmetači, salvete, keksići i još mnogo toga.
Naravno, svi ovi artikli se pakuju u ambalažu sa Vašim logom! Iz ponude izdvajamo i uslužno pakovanje svih praškastih i zrnastih proizvoda. U cilju što kompletnije ponude, poboljšanja kvaliteta i rokova isporuke, proširili smo delatnost na flexo štampu, gde vršimo štampu za naše potrebe kao i uslužnu štampu.
Radi što potpunijeg asortimana posedujemo i mašinu za štampu i izradu salveta i salvetnih podmetača sa Vašim logom. Salvete i salvetni podmetači sa Vašim logom se štampaju u jednoj ili dve boje, po zahtevu kupca. Reklamne salvete i salvetni podmetači su dvoslojni i jednoslojni, dimenzija 40x40, 33x33, 33x20 i 20x20.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu