Turmalinski pojas

Prodaje se od: jasmina 07 dec. 16:44 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

10 000 Din

Lokacija: Beograd
Prodajem komlet pojaseva sa turmalinom, izuzetnog kvaliteta, izrađenih na bazi nanotehnologije. Komplet se sastoji iz 4 dela, i to pojasa za krsta, 2 dodatka za kolena i 1 dodatka za vrat. Pojasevi su trajni i neuništivi.
Turmalinski pojas uspostavlja i dohranjuje biopolje čoveka, smanjuje štetan uticaj geopatogenih, bioenergetskih, impulsnih i elektromagnetnih uticaja. Upotreba turmalinskih proizvoda stimuliše funkcije osteoblasta čime doprinosi regeneraciji zglobova i koštanog tkiva, pojačava funkcije unutar zgloba i pri tome pomaže da se luči tečnost u zglobovima i bolje podmazuje površinu zgloba. Zahvaljujući takvom uticaju normalizuje se cirkulacija krvi i energije Ci, otklanjaju se simptomi koji nastaju usled hladnoće i vlage, isključuje se pojava opstipacije, otklanja bol. Pojačava se izdržljivost organizma, otklanja stres, poboljšava san, smanjuje se istrošenost zglobova, otklanja se napetost mišića i jača organizam u celini.
Koristi se kada je problem nervna napetost, stres, umor, osteohondroza grudnog i slabinsko-krsnog dela kičme; hernija međupršljenskog diskusa; koksartroza; bolovi u predelu karlice; artroze zglobova kolena; bolovi mišića potkolenice i kuka; varikozno proširenje vena donjih ekstremiteta; prostatitis.
  Cena kompleta je 10000 dinara.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu