Da biste mogli da pravite oglase, izaberite i platite pretplatu koja vam odgovara. Takođe možete pogledati ovde "Korisničke postavke" i promenite način plaćanja.
Naslov: Technology of Breadmaking Autor(i): Stanley P. Cauvain, Linda S. Young Izdavač: Springer Godina: 2007 Povez: tvrd Strana: 420 Format: 15.6 x 2.4 x 23.4 cm Pismo: English Stanje knjige: kao novo - nekorišćeno tel/viber: 063/17-47-258
https://www.facebook.com/blue.silvan.knjige/ Uplata se može izvršiti pouzećem, a može i pre slanja uplatom na račun u Telenor banci. Troškove slanja plaća kupac. Lično preuzimanje (Beograd - centar)
Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.