Objavljeno: maj 03 2017 01:03

Elektronika za common rail ispitni sto

EUR

Objavljeno: maj 03 01:03
Pregleda: 11
Elektronika za common rail ispitne stolove

PAŽNJA ! Ukoliko niste zadovoljni radom uredjaja, možete ga vratiti u roku od 7 dana !

Na domaćem tržištu (pa i stranom) je veliki broj uređaja koji su dosta neprecizni u upravljanju diznama. Neprecizno upravljanje diznama dovodi do pogresne kolicine goriva i nepoklapanja sa rezultatima iz TEST listi. Zato su takvi uredjaji potpuno neupotrebljivi na ispitnim stolovima.
Ecoline 2708 je uredjaj koji proizvodi naša firma. Da bi ste se uverili u kvalitet i preciznost našeg uredjaja, mozete ga vratiti u roku od 7 dana ukoliko niste zadovoljni.

Elektronika za ispitivanje svih tipova Common Rail ( dizel) dizni i pumpi ( Bosch CP1 i CP3 )
Komplet se sastoji od dva uredjaja:
- Ecoline 2708
- Ecoline CP pump driver
Za upravljanje diznama je zaduzena upravljacka jedinica - Ecoline 2708 a za regulaciju pritiska i upravljanje pumpom je zaduzen Ecoline CP Pump Driver. Nasa elektronika se moze koristiti za opremanje starih "Bosch" stolova i za samostalnu izradu ispitnog stola. Pored nase elektronike potreban je motor od 3-4kw (do 1500rpm) , pumpa visokog pritiska (CP1 ili CP3 ) i magistrala ( Rail) sa Bosch senzorom.
Cena upravljacke elektronike je : 850 Eura + PDV
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija