Objavljeno: dec 23 2014 09:08

Sanacija dimnjaka

EUR

Objavljeno: dec 23 09:08
Pregleda: 18
Sanacija dimnjaka

Kada na dimnjaku nastanu strukturalna oštećenja koja ometaju njegov normalan rad, neophodno je izvršiti sanaciju dimnjaka.

Oštećenja na dimnjaku mogu nastati usled njegovog neodržavanja, dotrajalosti, nepriklandnim korišćenjem ili usled delovanja spoljnih uticaja. U zavisnosti od oštećenja sanacija može biti više ili manje kompleksna. Svakako, najbolje je reagovati čim nastanu oštećenja dok su ona nevidljiva za korisnika dimnjaka a mogu se uočiti samo profesionalnim pregledom dimnjaka.


Metal Oprema ima rješenje za Vaš dimnjak!
Oštećen i neodržavan dimnjak ugrožava zdravlje ljudi ali i njihovu imovinu kroz povećanje rizika od izbijanja požara. U Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, je veliki broj starih, zapuštenih dimnjaka čije korišćenje bez sanacije donosi velike rizike.

Metal Oprema je ekskluzivni partner Evropske fabrike, koja proizvodi cijevi za sanaciju dimnjaka. Naše profesionalne ekipe za inspekciju i montažu uz korišćenje Fuminox cijevima, vrhunskog kvaliteta mogu obezbediti sanaciju dimnjaka bez većih investicija i ozbiljnih građevinskih intervencija. Čisto, bez raskopavanja, bez prljavštine, bez ugrožavanja statičke stabilnosti Vaše kuće.

Sanaciju dimnjaka vršimo bez rušenja dimnjaka Fuminox cijevima koje se ubacuju u već postojeći dimnjak. Fuminox cijevi od nerđajućeg čelika su univerzalne primene za ložišta na čvrsta, tečna ili gasovita goriva. Sistem ispunjava sve zahteve neophodne za bezbedan i siguran rad ložišnog uređaja i dimnjaka.

Sanacija dimnjaka je dobra investicija za svaki objekat. Udahnite novi život Vašem dimnjaku a sebi obezbedite sigurnu budućnost.

METAL OPREMA
Branka Radičevića 11
76300 Bijeljina
RS, B i H

Stabilni tel: 00387-55-244-350
mobilni tel: 00387-65-670-844
mobilni SR tel: 063-810-3227
e-mail:[email protected]
[email protected]
[email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18
00381638103227

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija