Objavljeno: okt 28 2018 05:10

Melemi od nevena,gaveza,virka... 100%prirodan

Din

Objavljeno: okt 28 05:10
Pregleda: 7
Nevenova mast rucno radjena 100% prirodno organska biljke su nase mi sadimo nisu prskane tradicionalno se koristi za rane koje sporo zarastaju, posekotine, ogrebotine, opekotine, bradavice, kurje oči i sva druga stanja u kojima je potrebno da se regeneriše koža. Primenjuje se i kod različitih kožnih oboljenja, kao što su ekcemi, akne, dermatoze.

Upotrebljava se kod proširenih vena, hemoroida, rana na potkolenicama, čireva na koži. Isto tako neven obnavlja i sluzokože, pa se koristi i kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, ranica u ustima, za vaginalno ispiranje. Cvetovi nevena su žute boje zbog prisustva karotenoida, koji se u organizmu prevode u vitamin A. Dokazano je da neven stimuliše stvaranje novih ćelija u površinskim slojevima kože i da dovodi do zarastanja rana. Neven stimuliše zarastanje gnojnih rana. Ispoljava antiseptično, antibakterijsko i antigljivično dejstvo, pa se primenjuje kod infekcija kože. Opušta glatke mišiće oko krvnih sudova, pa se koristi kod lupanja srca, angine pektoris. Neven često ulazi u sastav masti, krema, gelova, vaginaleta i čepića, gde stimuliše brže zarastanje kože i sluzokože i smiruje upale i infekcije. Pakovanje 100 gr.*Melem od gaveza za bolove u kostima, zglobovima, misicima*
Melem od gaveza primenjuje se najviše za bolove u kostima, mišićima, zglobovima jer podstiče cirkulaciju krvi i limfe. Koristi se kod svih tegoba koje su posledica hroničnog, slabog rada vena kao što su grčevi u listovima, otežale noge, svrab i oteklina nogu, dobar je za reumu i išijas.
-Melem od gaveza - 100% prirodan;
Pakovanje 100gr
Melem za zenske probleme od Virka,maticnjaka,kantariona,rastavica i jos 12 biljaka sa pcelinjim voskom 100% prirodno i organski cena 600 dinara.Pakovanje 100gr
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija