Objavljeno: jan 05 2018 12:44

Stomatoloska ordinacija Paracin

Din

Objavljeno: jan 05 12:44
Pregleda: 5
Stomatoloska ordinacija Dr.Rasko Kovacevic je ordinacija sa iskustvom.
Za Vas brzo i kvalitetno vrsi sledece usluge:
-popravke i vadjenja zuba
-stavljanje plombi
-estetskta stomatologija
-protetika (metal keramicke krune, bezmetalna keramika, totalne proteze, parcijalne proteze I skeletirane proteze),
-beljenje zuba
-lecenje zuba
-decija i preventuvna stomatologija
Stomatološka ordinacija -DR RAŠKO KOVAČEVIĆ je ordinacija koja zaista brine o Vašim zubima i zdravlju Vaših usta. Ono što nas od drugih razlikuje nije samo kvalitet usluga koje Vam pružamo, već i to da kod nas možete nakon date stomatološke intervencije mirni od bilo kojih daljih popravki, zamena i svega onog što je Vama mučno, a kod nas ni ne osetite.
Rad sa najsavremenijom opremom, najboljih distributera, garancija je da se kod nas popravka zuba neće ni osetiti. Kvalitet naših usluga ogleda se i u višegodišnjem iskustvu u radu sa pacijentima.
Stomatološka ordinacija -DR RAŠKO KOVAČEVIĆ- pruža kvalitetne stomatološke usluge iz oblasti dečje i preventivne stomatologije, uz upotrebu najsavremenijih materijala modernih evropskih standarda. Uz savremenu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i Vašim mogućnostima.
Za vaš lep osmeh pobrinuće se dr Raško Kovačević.
Posetite nas i zakažite pregled.
Kontakt tel: 035/562796 ; 063/7553642
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0637553642

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija