Objavljeno: dec 07 2018 08:44

Knjigovodstvo-kompletna online obuka(Skype)

Din

Objavljeno: dec 07 08:44
Pregleda: 6
Ako nemate previše slobodnog vremena, imate mogućnost učenja na daljinu-online, preko Skype-a.

Obuka za knjgovodstvo je namenjena svima koji žele da nauče knjigovodstvo i da stečena znanja primenjuju u praksi. Počinje se od pojma robe u velikoprodaji i svih knjiženja vezana za nju (kalkulacija, faktura, izvod, otpis, povraćaj, oračun PDV-a). Zatim se knjiži roba u maloprodaji. Tokom obuke proknjiži se preko 300 dokumenata i 30 finansijskih naloga. Kada je u pitanju obračun zarada, kursnih razlika, razlika u ceni, amortizacije, PDV-a, prvo se ručno knjiži, pa tek onda unosi podatak u računar, što govori o kvalitetu ove obuke i želji da obučavani ne budu samo operateri na računaru već da nauče i shvate preko 80% knjigovodstva.

Mogućnost dobijanja sertifikata nakon položenog završnog ispita. Završni ispit se sastoji od samostalne izrade završnog računa na bazi knjiženja, odnosno zatvaranja klase pet i šest, utvrđivanje poslovnog dobitka-gubitka, popunjavanje bilansa stanja i bilansa uspeha i finansijska analiza poslovanja preduzeća.

Svako ko se odluči na ovu obuku dobija besplatan softver na kome se izvodi ista, na trajno korišćenje i za vežbanje kod kuće! Obuku prati adekvatna literatura-dve skripte sa praktičnim primerima i zadacima koje se dobijaju na trajno koršćenje. Nije bitna stručna sprema niti da kandidat bude ekonomske struke jer je plan i program rada prilagođen svima, čak i onima koji nisu imali dodir sa knjigovodstvom.

Obuku izvodi diplomirani ekonomista sa višegodišnjim iskustvom u struci.

Odgovornost u radu i visok kvalitet časova garantuje uspeh.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija