Objavljeno: apr 12 2019 04:15

Jorgan Aloja + jastuk

Din

Objavljeno: apr 12 04:15
Pregleda: 15
Lagan, topao i prozračen prekrivač možete koristiti za sva 4 godišnja doba.
Jastuk je idealan za sve položaje spavanja. Možete podešavati visinu i mekoću jastuka.
Pere se na 90° C. Singl set uključuje: prekrivač 140x200 cm i jastuk 60x40 cm.
Dupli set uključuje: prekrivač 200x200 cm i 2 jastuka.
Lagan, topao i super prozračen
Aloja Vera pokrivač i jastuk su punjeni sa 100% hipoalergijskim Wellsleep® naprednim mikrovlaknima, koji obezbeđuju da jorgan i jastuk budu potpuno prozračeni, stvarajući osećaj udobnosti tokom cele noći. Praktično ga možete koristiti tokom cele godine, bez obzira koja je sezona. Zahvaljujući materijalima od kojih je izrađen, jorgan je lagan, prijatan za kožu i topao kada Vam je to potrebno.

Privlačan i moderan dizajn
Izuzetno mekan jorgan izrađen je od specijalnog materijala i talastastih ili kvadratni šavovi koji stvaraju lep uzorak. Sa ovim pažljivo odabranim materijalima i uzorkom, jorgan se savršeno uklapa sa jastukom.

Jedinstvena struktura stvara džepove koji daju dodatni volumen za jorgan i jastuk. Takođe, obezbeđuju ovom setu i ugodan osećaj tokom hladnijih dana i svežinu u toplijim mesecima.

Individualna regualcija visine i tvrdoće jastuka
Možete podesiti visinu i tvrdoću Good morning jastuka prema Vašim potrebama, jednostavnim uklanjanjem punjenja. Ima patent zatvarač sa strane tako da se količina samog punjenja jastuka može povećavati ili smanjivati, što znači da svako može imati jastuk koji mu savršeno odgovara. Bez obzira da li spavate na leđima, bokovima ili stomaku, Good morning/night jastuk će Vam pružiti pravilnu potporu i držaće Vašu kičmu u pravilnom položaju. Bez obzira da li spavate na leđima, bočnoj strani ili stomaku, ovaj jastuk je idealan za sve!

Jednostavno održavanje
Set je mašinski periv na 90° C. Kako biste izbegli grudvanje punjenja, jednostavno prostresite jorgan i jastuk poslije pranja i ponovite nekoliko puta dok se suši. Obavezno potpuno osušite jorgan i jastuk.

Set preporučujemo:
Svima koji se znoje tokom spavanja
Svima koji pate od alergija
Svima koji žele udoban i miran san
Svima koji vole mekane i mazne jorgane i jastuke
Za sve pozicije spavanja
Izuzetan kvalitet i vrhunski pamuk.

Isporuka u roku 3 radna dana za robu koju imamo na lageru.
Mogućnost kupovine na rate.
Za dodatna pitanja pozovite sada.
tel/Viber/sms
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija