Objavljeno: dec 19 2018 06:25

Ruska plava mačka - Anđeo iz Arhangelska

Objavljeno: dec 19 06:25
Pregleda: 34
Prodajem Ruske plave mačiće oba pola, koji su su spremni za preuzimanje.Roditelji mačića su vrhunskog porekla, doneti iz Rusije, iz oblasti Arhangelska, gde je rasa i nastala

To nisu obične domaće sive mačke, ili razni mešanci, koje pojedinci vrlo često, skoro po pravilu, prodaju neupućenim kupcima, varajući ih da se radi o ovoj rasi.

Cena je 250 evra, i ista je za mačiće oba pola , a koje po toj ceni prodajemo isključivo kao kućne ljubimce, a ne za uzgoj, parenje, preprodaju, ili bilo kakav drugi biznis.
Uplata se iz zemlje može izvršiti POSTNET-om, na naš broj telefona 066 97 666 97 na ime Duško Peruničić, Western Union-om u koliko uplaćujete iz inostranstva, ili lično kod nas,u koliko ste u mogućnosti. Pre uplate obavezan je kontak telefonom, da bi se izbegle eventualne greške.
Mačići se mogu platiti i pri preuzimanju, kada budu za to spremni, a to je sa oko 45 do 90 dana starosti, mada obično svi budu uplaćeni mnogo ranije, posle ultrazvučnog pregleda mačke koja se treba omaciti.
Po istoj ceni od 250e, mogu se unapred uplatiti i još nerođeni mačići svih rasa koje uzgajamo (Rusku plavu, Kartuzijsku, Korat, Bombajsku crnu mačku) od kojih mladunce takođe očekujemo u narednom periodu.
Roditelji i mačići se mogu pogledati kod nas, bez obaveza za kupovinu, što i preporučujemo, uz prethodnu najavu i dogovor.
Maca se preuzima kod nas, u Vašem ili Vama najbližem mestu, tako što Vam je mi pošaljemo autobusom do dogovorenog odredišta, po vozaču,u odgovarajućem plastičnom transporteru, kao i nekim drugim dogovorenim načinom transporta.
Za mačiće koji odlaze van zemlje, kod naših veterinara dobija se zdravstveni karton, pasoš, potvrde o primljenim vakcinama i budu čipovane, što sve skupa košta negde oko 100e.

Za sve dodatne informacije možete pozvati na naše kontakt telefone : 066 97 666 97, 036 616 690 od 10.00h do 23.30h. Duško
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
34
0669766697

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija