Objavljeno: jul 03 2018 10:45

Polovni računari sa garancijom

EUR

Objavljeno: jul 03 10:45
Pregleda: 28
Mi smo servis računara i računarske opreme.

RAČUNAR DOBIJATE SA INSTALIRANIM SISTEMOM PO ŽELJI I SVIM PROGRAMIMA! ! !

Na svakom računaru se radi detaljno čišćenje i podmazivanje kulera, kao i zamena termalne paste na procesoru. Drugim rečima dobijate računar u TOP STANJU! ! !

Svaki računar od trenutka kada ga poručite prolazi testiranje koje traje 24h koje se radi uz pomoć specijalizovanih programa kojima se testira svaka komponenta - procesor, ram memorija, matična ploča, grafika, hard disk. . .
Ako Vam se žuri, možemo Vam prodati samo ono što je spremno za taj dan! ! ! !

NAJPOUZDANIJI POLOVNI RAČUNARI NA TRŽIŠTU SA GARANCIJOM OD 30 DANA! ! !

Plaćanje je moguće izvršiti prilikom preuzimanja ili preko tekućeg računa. Troškove transporta snosi kupac i u slučaju eventualne reklamacije troškove transporta snosi kupac ( sve se rešava u roku od 2 dana u slučaju reklamacije).

U ponudi imamo veliki broj računara (različite konfiguracije). Neke od tih konfiguracija imamo po više komada na stanju a neke samo po jedan komad. Na dnevnom nivou se to menja, tako da je potrebno proveriti da li imamo na stanju model koji vas interesuje.


NAPOMENA: Svi računari su polovni, testirani i 100% ispravni. Imaju minimalne tragove korišćenja ali ništa ne utiče na funkcionalnost i ispravnost. Dakle ne očekujte da svaki bude kao nov.

MOLIMO NEOZBILJNE LJUDE DA NAS NE KONTAKTIRAJU UOPŠTE! HVALA! ! !

Detaljnije se možete informisati preko facebook strane ili preko sajta.
www.fenikscomputers.yolasite.com
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
28

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija